KFC Malaysia Perkenal Menu Baharu Buat Pencinta Ayam Goreng Pedas!

Berita gembira buat pencinta KFC dan pencinta ayam goreng pedas, bermula hari ini dan untuk masa yang terhad KFC Malaysia telah memperkenalkan beberapa menu terbaharu khas buat mereka yang gemarkan makanan yang berasaskan ayam goreng pedas.

Menu Ayam Goreng Pedas Sempena Sambutan Merdeka

Bersempena dengan bulan kemerdekaan, KFC Malaysia menyajikan menu Extra Hot & Spicy baharu yang membawa ayam KFC mereka berada pada tahap kepedasan yang lebih tinggi. Menjanjikan lebih kepedasan & kerangupan daripada Hot & Spicy, Extra Hot & Spicy debut resipi rahsia formulasi baharu sesuai dengan ‘tagline’ nya pedas ngam-ngan, sedap kaw kaw.

KFC ayam goreng pedas

Ketulan ayam segar juga telah diperap dalam resipi perapan berempah baharu, kemudian turut disaluti dengan campuran tepung berempah baharu sekaligus memberikannya lebih kerangupan ayam goreng pedas ini di luar dan ‘juicy’ di dalam.

Perkenal KFC Kentang Goncang


Bukan itu sahaja, buat pertama kalinya KFC juga telah memperkenalkan KFC Kentang Goncang, sesuai dipadankan dengan Extra Hot & Spicy. Ianya ditampilkan bersama paket perasa Hot & Spicy untuk ditabur kemudian digoncang bersama kentang kegemaran anda.

Bagi menu terbaharu Ayam Extra Hot & Spicy, terdapat pilihan hidangan Kombo 2 ketul, 3ketul ayam, atau Box Meal; atau nikmatinya bersama kawan dan keluarga dengan memilih Kombo Bucket 6 ketul, 9 ketul, atau 12 ketul ayam yang turut tersedia bersama Kentang Goncang. Kentang Goncang juga boleh didapati secara a la carte buat anda yang ingin merasainya.

Dapatkan segera di www.KFC.com.my atau aplikasi KFC Malaysia dengan memilih khidmat KFC Delivery, Self Collect, atau Pandu Ambil.